0486 15 35 04

We halen de meerwaarde uit jouw energie- en facility contracten door To The Point advies en beheer.

 

Energie contractenbeheer

Hoe beslis jij over jouw energiecontracten?

Voor onze klanten is het belangrijk om de energiekosten onder controle te hebben én te houden

Dit houdt echter meer in dan simpelweg prijzen vergelijken of afgaan op wat energieverkopers je vertellen

Wij zorgen ervoor dat je weet waarom je uw energiecontract hebt getekend

Facility beheer

Krijg jij altijd wat je vraagt van je dienstverlener?

Het beheren van meerdere gebouwen, nutsvoorzieningen, werkplekken en allerhande contracten is geen sinecure. En als het misloopt zorgt dit voor frustraties.

Voorkom dit door vooraf goede afpsraken te maken met uw leveranciers en dienstverleners

Een goede voorbereiding…

Veiligheidsondersteuning

Waar zitten jouw
verborgen risico’s?

Ondernemingen heb je nood aan specialisten op het vlak van het creëren van veilig werk. Ook als je beroep doet op derden blijf je als zaakvoerder verantwoordelijk voor de veiligheid van de dienstverlener. Dit wordt soms vergeten.

Wij overgieten onze adviezen en diensten in facility beheer steeds met veiligheidssaus

Verwacht meer transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid van uw dienstverlener/leverancier.

Binnen onze werkdomeinen energie en facility ervaren wij dat dienstverleners, leveranciers en installateurs steeds minder klantgericht zijn. Je krijgt niet steeds waar je naar hebt gevraagd.

Dat merken we aan de inhoud van de contracten, leveringstermijnen, de service en kwaliteit die wordt geleverd of de juistheid van facturen.

De oorzaak is duidelijk: het ontbreekt onze doelgroep aan kennis, ervaring én tijd voor een degelijk contractenbeheer.

En dienstverleners/leveranciers maken hier gretig gebruik van.

Krijg je ook niet (altijd) wat je verwacht van een dienstverlener of leverancier?

Encovan helpt bedrijven (met meerdere vestgingen) bij het voorkomen en/of oplossen van problemen met levernciers en dienstverleners. Onze focus lig op transparantie, kwaliteit en klantgerichtheid.

Hulp nodig? Neem dan onmiddelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons vrijblijvend voor een kennismaking.

Philippe Vande Velde

Zaakvoerder.

Energie contractenbeheer:
Hoe beslis jij over jouw energiebudget?

Sluit jij een contract af op het einde van de looptijd van uw huidig contract of wanneer een verkoper langskomt? Worden uw energiefacturen grondig gecontroleerd?

Goed energie contractenbeheer is meer dan het vergelijken van energietarieven als de einddatum van uw contracten nadert of het ingaan op een ogenschijnlijk mooi aanbod dat u op een willekeurig moment wordt voorgeschoteld.

Weten waarom je op een aanbod ingaat van een leverancier of weten waarom je nu een contract moet aangaan en niet net voor de vervaldag van uw contract kan je handen vol geld besparen. 

Laat u bijstaan bij het bepalen van het aankoopmoment van uw volgend energiecontract door een specialist die uw belangen behartigen bij de energieverkopers. Die weet welke factoren onderhandelbaar zijn en hoe je ene energiefactuur controleert.

Voor uw vragen omtrent energie contracten afsluiten, energie contractenbeheer en uw andere energie gerelateerde vragen kan u  bij ons terecht.

Neem vandaag nog contact op en vraag een afspraak aan met Philippe Vande Velde via mail: philippe@encovan.be of telefonisch op GSM nr 0468 15 35 04.

Facility beheer:
Krijg jij altijd wat je vraagt van uw leverancier/dienstverlener??

Als het misloopt met een dienstverlener of leverancier, of als een contract stilzwijgend verlengd wordt kan u dat onnodig veel geld kosten en/of tot onnodige frustraties leiden. Meestal ligt de oorzaak dat het beheren van gebouwen een activiteit is dat “erbij” wordt genomen of terloopt wordt opgevolgd door de zaakvoerder of medewerker.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat we de specialist zijn in beheren van gebouwen en nutsvoorzieningen. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen.

We komen graag luisten naar wat voor jouw organisatie kunnen betelenen. Stuur uw vragen naar Philippe@encovan.be of maakt u telefonisch een afspraak op GSM nr 0468 15 35 04.

Veiligheidsondersteuning:
Zijn er nog verborgen risico’s in uw onderneming?

Ook als je beroep doet op derden blijf je als zaakvoerder verantwoordelijk voor de veiligheid van de dienstverlener. Dit wordt soms vergeten.

Preventie adviseurs zijn generalisten. Wij van Encovan hebben gekozen om ons te specialiseren in advies met betrekking tot een veilighe werkplek.

Onder andere elektrische veiligheid, brandveiligheid, werkplekinrichting, veiligheidsonderhoud in uw gebouwen en dergelijke zijn specialisaties waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Indien u wil weten of wij u met uw problemen kunnen helpen mail dan naar Philippe Vande velde, philippe@encovan.be, of maak een telefonische afspraak op 0468 15 35 04.

Philippe Vande Velde

Philippe Vande Velde


Zaakvoerder

Philippe@encovan.be
0468 15 35 04

''Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. We appreciëren de no-nonsense aanpak doorheen het volledige proces van samenwerking. Dankzij dit energieadvies konden we aanzienlijk besparen op onze energiefactuur.''

Patrick Claes
Financial Controller V!GO

''Onze dossiers worden snel en accuraat opgevolgd. Encovan werkt met een hoge reactiviteit. Wij zijn heel tevreden: Samenwerken met Encovan is een echte aanrader!''

Sabine Le Roy
CEO HELI nv

''We zijn erg tevreden over Encovan. We vertrouwen Philippe voor 100% en we geven zonder moeite het werk uit handen. We kunnen steeds op hem rekenen.''

Frederik Goethals
Groep Santens

Contacteer ons

Encovan

Powered By MagnetischeMarketing.be | Copyright 2016 Encovan bvba | Alle rechten voorbehouden |